• 2949
    ffp cezasından ozan korkutun listesinde bulunan mete ikizin büyük katkılarıyla kurtulduk. bunu mevcut yönetim dahil, herkes söyledi zaten. geldiler, takımı ortasahasız bıraktılar, sonraki sene 6 ay forvetsiz kaldık, hakkımız yendi, operasyon çekildi ağızlarını açıp tek kelime etmediler, hoca çıktı konuşmak zorunda kaldı, ceza aldı. kendileri locada maç izlesin diye, fatih hocam ceza aldı.

    en büyük şansları kendilerinden önceki dursun aydın özbek yönetimi ve fatih terimdir. transfer yapamamanın sorumluluğunu hocaya yıkmaya çalıştılar, tutmadı. bu sene başında yaşananlar da ortada. basın önünde hocaya ayar vermeye kalktılar, her başarısızlıkta gölgesine saklandıkları hocaya. sahi var kayıtları nerede? niye açıklamıyorlar? her açıklamaları, her hareketleri bizi zor duruma soktu. başarı varken mobeseye bile konuşanlar, kriz anlarında fatih terimin gölgesine saklandı.

    temsil edemiyorsunuz, kurumsallıktan zaten haberiniz yok, galatasarayın haklarını savunamıyorsunuz, kar açıklamakla çok övündünüz ama şampiyon olamazsak kar açıklayamayacağımız da ortada. göksel gümüşdağ önünde ceketini ilikleyecek kadar aciziyet gösterdiniz. yazıklar olsun.

    mevcut yönetim giderse yerine gelecek kişi dursun özbek ya da liseci zihniyette biri olmayacak. onların dönemi geçti artık, en güçlü haliyle seçime giren dursun özbek, o dönemin güçsüz mustafa cengizinden fark yedi, 2 kere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın