• 422
    skor olarak istediğimizi alamadığımız ama şahsen beklentimin çok ötesinde güzel bir futbol oynadığımız maç. böyle oynadıktan sonra şahsen skora çok fazla takılmıyorum. ligi ilk 3 sırada bitirdiğimiz takdirde, yaşadığımız ultra şanssız hadiseleri göz önüne alırsak, hayal kırıklığı olarak görmeyeceğim.

    her sene şampiyon olamayız, hele bu şartlarda çok çok zor. pozitif tarafından bakmaya çalışalım. sezonun geri kalanı hem prestijimiz için hem de yeni sezon planlaması için güzel bir fırsat sunuyor. pas oyununu müthiş oynuyoruz. üst sınıf bir regista yakaladık, ne yapıp edip seneye seri’yi takımda tutmalıyız. arkasına atalay’ı hazırlamamız gerek seneye.emin’i yavaş yavaş ısıtıp bir dahaki sezona en azından rotasyona hazır hale getirmeliyiz. soso belhanda teklif varsa gitmeli. oynadıkları maçlarda takımı bir üst sınıfa çıkarıyorlar ama istikrar maalesef yok. çok zor ama falcao’yu mutlaka elimizden çıkarmalıyız. senede 10 15 maç oynatıp saçma sapan paralar verme lüksümüz yok. defans orta alan bağlantımız bu şekilde işlerse ve kanatlarda hızlı sprinter oyuncu rotasyonunu sağlarsak diagne oynasın bir 30 gol daha atar.

    özetle skor olarak üzen ama geleceğe dair güzel hayaller kurduran bir maç oldu. ligin en organize ve sıkı takımına karşı gayet güzel bir futbol oynadık. bir laf da yönetime; miadınız dolalı çok oldu artık uzatmaları oynuyorsunuz. hepimizin desteğini alarak iyi niyetle başladığınız bu maceranın sonuna geldiniz. özellikle abdürrahim albayrak için söylüyorum güzel anılarımızı da unutturmadan, uzatmadan seçim kararı alıp sezon öncesi bayrağı devretmeniz herkes açısından çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın