resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25386
    pandemi denen illet hayatımıza girmeseydi şu an muhtemelen gelecek sezon üst üste 4. şampiyonluğu alabilir miyiz diye düşünecektik. ancak hayat bazen istediğimiz gibi gitmiyor. pandemi arasında marcao, sonrasında muslera, andone, falcao derken hem ritm kaçtı hem de ağır kayıplar verdik. canımız sağ olsun. 28 haziran 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçında da zibilyon tane eksiğine rağmen çıkıp aslanlar gibi top oynayan galatasaray izletmiştir kendisi bize. başka bir hoca olsa zaten ihtimal bu kadar azken gider 4 yer dönerdik, zamanında yemediğimiz şey değil. benim izlediğim galatasaray'lar içinde 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında 8/8 yapan oyun tam olarak en iyilerden biri, 96-00 arasını tam hatırlamadığım için de en iyisi olarak görüyorum. sezonun başından beri de bu oyunu oynatmaya çalıştı ancak başaramadı. bu oyunu oturtmaya çalışırken de araya avrupa da girince bir sürü puan kaybettik. ben de sezonun ilk yarısında burada çokça eleştirdim.

    genç oyuncu konusunda da ben de isterdim ki çuval ahmet yerine emin bayram oynasın. ancak antreman sahasında gören de kendisi. hocamın kendi geleceğinden çok galatasaray'ın geleceğini düşündüğünden de adım gibi eminim. o yüzden çok da fevri eleştirmek anlamsız. oynatmadığı için eleştirdiğiniz maçlarda oynatıp oyuncuyu da kaybedebilirdi, oynattığı için yine eleştirdiğiniz maçta iyi performans göstermesini de beklemiştir. sürekli söylediği bir şey var; "zamanı gelmeden oynatıp oyuncuyu kaybetmek istemiyorum." eee? üzerine söylenecek söz var mı? başakşehir maçından sonra da oyuncudan bu performansı beklediği için bu maçta oyuna sürdüğünü söyledi. tekrar taylan'ı stoper'e de çekebilirdi? şimdi emin iyi oynadı diye hemen tüm genç oyuncuların başlığı hortlamaya başlamış. onlara kalsa u19 takımıyla saha çıkmalıyız. biraz aklı ı selim olmakta fayda var.

    bu sene olmadı. sağlık olsun. gelecek sene umarım gerekli neşteri vurup bu oyunu daha da iyi oynatır. şayet galatasaray'ın oynadığı ve rakipleri perişan ettiği şu pas oyunu basbaya bir büyük takım oyunu. hem izlemesi keyifli hem de türkiye'de pek rakibi olacak bir oyun değil. ayrıca bu oyun öyle aykut'un pas oyunu gibi sürekli yana oynanan bir pas oyunu değil. rakibin önde presini kıran, ara pasları ile rakip savunmayı hep hazırlıksız yakalayan ve rakibin direncini kıran bir oyun.

    sana güveniyorum canım hocam. öyle şeyler yaşattın ki hakikaten sana sevgim bitmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın