• 408
    biz hariç herkesin işine yarayan bir sonuçla bitti.

    ikinci yarıya neden oyuncular bitse de gitsek gibi başladı anlam veremedim. sonra hemen gol de geldi zaten geriye düştük.

    her şeyi geçtim beni bu maçta en çok üzen şey 1-1 beraberliği yakaladığımızda oyuncularımızın yüz hali. sanki hazırlık maçında gol atmış gibilerdi.

    oyuncularımız ligi kafalarında bitirmiş maalesef. yüz ifadelerinden anladığım bu. maç 1-1 olmuş bir hareketlilik olması lazım 2'yi istememiz gerek ama pek de öyle 2. golü ister gibi değildik.

    bu maçta da yine 2 sakat verdik. lemina ve linnes. umalım da ciddi olmasın sakatlıkları. umarım önlem amaçlı çıkmışlardır.

    oyuna giren emin ise bence oynadığı sürece iyiydi. o yaş için ülkemiz standartlarında acemilik beklenir ama bu acemilik yok gibiydi. bundan sonraki maçlarda emin'e stoperde ısrar etmeye başlamamız lazım.

    bu maça çıkmadan önce kanatlarını kırdıkları uçan bir kuş türüydük. bize bu maçta uçun dediler; uçamadık. çünkü nasıl uçalım?

    geçmiş olsun. sıralamada arkamız rahat olsa ve önümüzde 3.lük hedefi olmasa şimdiden önümüzdeki sezona hazırlanalım diyeceğim ama 2 puan dibimizde beşiktaş var. önümüzde ise 1 puan önde sivasspor. ligi en kötü 3. bitirmeliyiz ki trabzonspor'un cezası sayesinde şampiyonlar ligi elemelerine katılabilelim en azından.

    edit: bunca eksikliğimize rağmen taktik ve yetenekle iyi bir futbol oynadık ama oyuncuların içerisinde kazanma hırsı olmayınca bundan fazlası olamadı. o bilindik fatih terim takımı oyuncularının hırslı halini göremedim. biraz daha hırslı ve motive olsaydık galip de gelebilirdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın