• 24513
    2019-2020 sezonunda bünyesinde bulunan kontratlı yabancı oyuncuları şöyledir:

    fernando muslera
    christian luyindama
    marcao
    ryan donk
    marcelo saracchi
    martin linnes
    mariano
    mario lemina
    jean michael seri
    younes belhanda
    henry onyekuru
    sofiane feghouli
    jesse sekidika
    radamel falcao
    florin andone
    mbaye diagne
    ryan babel
    valentine ozornwafor
    maicon

    tam 19 tane kontratı devam eden yabancı oyuncumuz var. bunlardan saracchi, lemina, seri, onyekuru ve andone bizde kiralık oynayan oyuncular. saracchi dışındakilerin kiralık sözleşmeleri bu sezonun sonunda* sona erecek. onun haricinde mariano ve donk'un sözleşmeleri de sona eriyor.

    elimizdeki oyunculardan muhtemelen muslera dışında hiç kimsenin seneye de bizimle kesin olarak olacağını söylemek pek mümkün değil gibi. elbette yalnızca muslera olmayacaktır bu isimler arasında. ancak diğer isimlerden hangisi kalır, hangisi gider pek kesin konuşamıyoruz. piyasası yüksek ve transfer döneminde bütçe yaratma adına iyi para edecek üç oyuncu görebiliyorum; luyindama, marcao ve feghouli. belhanda'yı da buraya ekleyebiliriz elbette, ancak çok da aşırı bir bonservis geliri beklemek bana gerçekçi gelmiyor. belhanda+feghouli toplamda 8-9 milyon euro getirse öpüp başımıza koymak lazım. onun haricinde artık kesin vedalaşmamız gereken isimler de mevcut. mariano, falcao, babel ve maicon'un sözleşmelerinden bir şekilde çıkmak lazım. bunların herhangi birinden elde edilecek bonservis geliri epey yüzümüzü güldürecektir. açıkçası maicon dışında buradan pek bir ümidim yok. maicon da şu anda al nasr'da iyi sayılabilecek bir performans gösteriyor. 3.5-4 milyon euro'luk bir getiri pek güzel olacaktır.

    luyindama+marcao+feghouli+belhanda+maicon toplamından 26-28 milyon euro arası bir bonservis geliri elde edebilirsek önümüzdeki transfer sezonunda piyasada epey aktif olabiliriz. bunlara ek olarak babel, falcao, linnes, hatta sekidika ve ozornwafor isimlerinden de ne koparsak kardır, 30 milyon euro'yu geçebilirsek* önümüzdeki sezon için iyi transferler yapma adına güzel bir bütçe çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın