resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 222
    twitter'da türkiye gündemine girmiş dönen şeylere bakayım dedim. mert hakan, ''ben fener'le anlaştım seni de istiyorlar gel birlikte fener'e gidelim, iyi de 'mayış' verecekler'' demiş güya. emre de '' yok abi ben söz verdim galatasaray'a, sözümden dönmem.'' demiş. i

    şimdi, iki takım arkadaşı arasında geçen özel diyalog ne denli gerçeği yansıtıyor bilemem (bence çok düşük bi' ihtimal) ama buradan hareketle hemen her mecrada yaşanan bi' garip durumun özeti olmuş, ilk önce kerameti kendinden menkul birtakım söylemlerlerle, dedikoduyla birine olmadık anlamlar yükleniyor sonra bu yüklenen anlamlarla ilgili kişi insanların gözünde çok yüksek mertebelere çıkıyor ancak aradan geçen belirli bi' zaman sonra yüklenen anlamlarla çelişen eylemleri ortaya çıkınca bu kişinin ağır bi' lince uğruyor. burada da böyle bi' durumla karşı karşıyayız.

    bu durum kaypak mert hakan'ı galatasaray taraftarı gözünde iyice şeytanlaştırırken emre'ye de olmadık anlamlar yüklenmesine neden oluyor. bekleyip görmekte fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın