resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25336
    başlığına defalarca kez yazıp yazıp sildim geceden beri ve anladım ki uzunca yazılacak çok şey olsa da maalesef taraftar anlamıyor.
    öncelikle belirtelim:
    - fatih terim 2000’ de 4 sene üst üste şampiyonluk ve sonrasında uefa kupası kazandırdı
    - fatih terim üçüncü gelişinde dibe giden takımın toparlanıp zirveye yürümesinde 2 şampiyonluk kazandırdı
    - fatih terim dördüncü döneminde gelip takımı ipten alıp ard arda şampiyonluklar kazandırdı.
    bunları kabul edelim de sonra galatasaray düşmanı ilan edilmeyelim.
    fatih terim’ in modern futbol ile uyum sağlama zorluğu yaşadığını son 3 senedir gösteriyor ve bu sezon iyice açığa çıktı ara ara bu durum maalesef ama bu çok normal. kendimize gelelim artık biz 2000’ deki galatasaray değiliz, avrupa fatih’i değiliz, geçmiş bir köşeye konulduğunda kimse ciddiye almıyor, saman alevi gibi geçici başarılarımız edirne ötesinde değerli değil. neden dersek, çünkü sistemsiz ve anlık yaşıyoruz. bizim fatih terim’ den beklentimiz hep bizim alex ferguson’ umuz olmasıydı ki en büyük yanlış bu. fatih terim, fatih terimdir varoluşu asla değişmez. hataları aynıdır, duruşu aynıdır, başarılı olma şekli aynıdır.
    2019-2020 sezonu özelinde hakemlerin ya da federasyonun tutumu ortada bunu hepimiz biliyoruz ama ben son 3 sezondur bastıra bastıra hakim oynadığımız en fazla 6-7 maç izledim, avrupa’da adeta rezaletler yaşadığımız da ortada ama hala ne savunuluyor anlamıyorum.
    galatasaray taraftarı, fatih terim’ i eleştirmeyi günah olmaktan çıkarmazsa birlikte çöküşü göreceğiz, fatih terim yeni yönetimin önünü açmak için istifa eder gider, taraftar çeker yine cefayı.
    mevcut halde fatih terim’ in mevcut mentalite ile devam etmesi, galatasaray futbol takımı için pirus zaferi haline gelmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın