resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 25287
    21 haziran 2020 galatasaray gaziantep fk maçında 10 kişi kalmamıza rağmen 2 farklı öndeyken, daha 3 değişiklik hakkımız varken, takımın yarısının koşacak mecalinin olmadığını ben evimde bile görürken, 78'de golü yiyene kadar seyreden hocamız. sezonun yıldızı ömer dururken selçuk'u sokan hocamız. 3 aydır yatan bütün takımlar zımba gibiyken bizim takımı kağıt helva kıvamına getiren hocamız.
    hocamızın bir huyu vardır, başarılı geçen 1-2 sezonun ardından hemen bi gevşeme gelir. saçma sapan denemeler, onunla bununla uğraşmalar, bazı oyunculara kafayı takmalar(olumlu veya olumsuz) gibi.
    transferde ve ligin ilk yarısında tonla taktik hata yaptı. nasılsa ikinci yarı siler-süpürürüm havasındaydı ama papaz her zaman pilav yemiyor hocam. işi baştan sıkı tutacaktın. her sene aynı şey. bi kere de bizi gerim gerim germeden herşeyi zamanında yap. yalan yok, corona olmasa bu takım yine şampiyon olurdu. o formu/havayı bulmuştu.
    hocam sen bizim canımızsın, istifa-mistifa tövbeler tövbesi ama seni bu kadar sevenleri de elinden gelen şeyler için üzme.
    2 sene üstüste şampiyon olduk, rakipler maddi-manevi darmadağın durumda. sen kimi istediysen aldı yönetim ffp'ye rağmen. en rahat şampiyon olacağımız sezondu. insanı en çok yaşanabilecekken yaşanamayan şeyler üzüyor.
    adım gibi biliyordum bu maçın gideceğini. takım 2-3 ay antreman yapmamış. kalecin yok, 2 as stoperin yok. 3.stoper kart cezalısı. 4.stoper kırmızı yemiş. bunlara rağmen 3-1 öne geçmişsin, kıymetini bil işte. koy 5 tane orta saha. rakip düşünsün.
    adem büyük seni de unutmayalım. andone yokken, şimdi de falcao sakatlandı belki de. sende hakeme küfür ettiğin için belkide forvetsiz çıkacağız lig lideriyle oynayacağımız maça.
App Store'dan indirin Google Play'den alın