• 721
    2019-2020 sezonunun ilk yarısının sonunda ve ikinci yarının başında oynadığımız diziliş. 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçında da top rakipteyken uyguladığımız diziliş. hücumda ise daha kalabalık olmak için beklerin çıktığı defans oyuncularının alanı kapatmak için arasının açıldığı ve araya lemina'nın girdiği bir dizilişti aynı zamanda. bunları zaten fatih hoca'dan başka yapabilecek bir teknik direktör şuan türkiye'de yok.

    günümüz futbolunda dizilişin önemli olması için oyun sisteminin ona uygun olması gerekir. zaten belirli bir plana oturmamış oyun sistemi olan teknik direktörler, kolaya kaçıp 4-2-3-1 şeklinde diziyor takımını ve biraz oyuncu biraz da oyunun akışına bırakıyor.

    peki fatih hoca ne istiyor. bu oyunda devamlılığı. bu oyunu sürekli oynamayı. o yüzden sürekli bazı şeylerde ısrar ediyor. o yüzden olmadığını görse bile olması için gereken meleke ve tekrar için tekrar tekrar ısrar ediyor. peki bu oyunu geliştirirse ne olur? işte o zaman avrupa'da başarı gelir. fatih hoca'nın da tek derdi bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın