• 76
    https://youtu.be/3zysiMtPPhw

    kendisinin bahsettiği gibi ilk 16 haftada toplanan 24 puan ve tam olarak ne olduğu hakkında konuşamayacağımız futbol, gelecek sezon için çözülmesi gereken birincil sorun. keza, 2018-2019 sezonunda da ilk 16 haftada yalnızca 26 puan toplayabilmiş ve kötü bir futbol oynayan galatasaray vardı.

    aslında, fatih hoca 2019-2020 sezonunun ikinci yarısı itibariyle kötü futbola karşı en azından çözüm bulmuş ve sonunda güçlü bir oyun planı yerleştirmiş gibiydi. açıkçası, 14 haziran 2020 çaykur rizespor galatasaray maçında da fizik olarak hazır olamasak bile, yerleşik oyun planımızla sonuca gideceğimizi düşünüyordum ama hiçbir şekilde futbolcularımız maçta değil gibiydi.

    bu hafta şampiyonluk yolunda rakiplerimiz olduğu için başakşehir ve trabzonspor'un maçlarını izledim. ne yazık ki, iki rakibimiz de bizden daha hazır görünüyordu. aynı şekilde çaykur rizespor da bizden çok daha hazır bir görüntü çizdi.

    fatih hoca, maça hazırlık konusunda tartışmasız dünyadaki en iyi teknik direktörlerden biri ve takımları bir şekilde gerektiğinde galibiyet serisi yakalayabiliyor. ancak, uzun süreli bir aradan sonra takımı sezona hazırlama konusunda en azından son zamanlarda rakiplerine nazaran başarısız oluyor gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın