resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25230
    ağzından çıkacak tek cümleyle, türkiye cumhuriyeti sınırları içerisindeki minimum 10 milyon insanı sokaklara dökebilecek potansiyele sahip bir adam.

    hastanedeyken düşünecek çok zamanım oldu. önümdeki duvarları boş boş izlerken hocam sık sık aklıma geldi. hepimiz için bir hocadan öte, hatta birçoğumuz için bir "baba". ancak kendisinin taraftar üzerindeki genel etkisini aklım hayalim almıyor bazen.

    25 milyon galatasaraylı, hocanın ağzından çıkacak tek kelime için tetikte bekliyor. "yürüyün oğlum!" dese koşarak arkasından gelecek on binlerce adam var. insanların gözünde bu hale gelmek, böylesine yücelmek inanılmaz bir şey. çok seviyorum hocam.

    bu entry vasıtasıyla da tüm sözlük yazarlarına selam ediyorum. büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim. ilk entrylerin lordu otsukarci'ye selam olsun, henry onyekuru şehidi mocuishle'ye selam olsun, son bir yıllık süreçte bir an olsun peşimi bırakmayan beer and music'e, cezayirlikaleci'ye selam olsun. tüm sözlük emekçilerine kucak dolusu sevgiler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın