• 72
    uğur karakullukçu'nun underground ve avrupa futbolu versiyonu.

    saha içi görüşleri -bence doğru da bir biçimde- hemen her entry'de bu kadar övülürken bir kez bile yakın arkadaşı karakullukçu kadar sıkı bir belhandacı olduğu söylenmez ya da ilk geldiğinde kendisinin içinde belhanda övgüleri de bulunan 25 paragraf seri yazısının adı bile geçmemiştir. halbuki seri öven herkes burada 6 ay çarmıha gerilmişti ama baktım herhangi bir entry göremedim.

    https://tardini.co/...rebilir-db6a74f3a305

    bunun aslında çok makul bir nedeni var: kendisi bir türk futbolu yorumcusu değil. şampiyonlar ligi ya da derbi zamanları tadımlık saha içine odaklı türkiye analizleriyle ağızda iyi bir tat bırakıyor.

    emre abiyi kendi tabiriyle 'inanılmaz' seviyorum ve beğeniyorum ve alanında çok iyi. ibrahim altınsay gibi romantik serserilerin yerini alıyor oluşu çok değerli ancak bir kez bile humeyni gibi gelen ali koç, şimdiden şampiyon olduğunu sanan trabzonspor ya da kendini yere atan bir burak yılmaz yorumlamak zorunda olmamış emre özcan'ı a spor'da her türlü pisliği yorumlamak zorunda kalan ılgaz çınar'la ya da entry başında dediğim gibi uğur karakullukçu'yla hatta bence hak ettiğini bulamamış buradaki extensor'la bile kıyaslamak ciddi bir haksızlık.

    boyu geçmeyen bir havuzda yüzmekle açık denizde dalgalara karşı yüzmek aynı şeyler değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın