resim
Seyit Mehmet Özkan
Görev:Başkan
Takım:Altınordu
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 40
    "berke özer için atletico madrid ile el sıkışıyorduk neredeyse. ali koç aradı "mehmet bey berke'yi ben istiyorum" dedi. biz de yeni başkan olduğu için 'jestimiz olsun' dedik. sonra comolli geldi "biz barış'ı da istiyoruz" dedi. "barış'ın 1 senesi daha var" dedik. barış için de hertha berlin ile konuşuyorduk. onlar da bir sene sonra alacaktı. parayı verecekler, bizde bir sene oynayacak, öyle gidecekti. biz o günün şartlarında, ali bey yeni başladığı ve yeni bir heyecanı yaşadığı için 'hayır' diyemedik"
    jest olsun diye berke ve barış'ı kaybolup gideceklerini bile bile fb'ye peşkeş çekmiş altınordu başkanı. iyi niyetle çok güzel bir işe başlamış ama maalesef "tek adam" olup güç zehilenmesine uğrayıp tüm sempatisini kaybetmiş zat.
    ravil tagir ile ilgili de "ravil tagir ve burak ince'yi inşallah avrupa'ya satacağız ama ravil 17 yaşında henüz, burak da 16 yaşında. avrupa'ya gidebilmeleri için 18 yaşlarını doldurmaları gerekiyor. paraya ihtiyacımız olduğundan ravil'i ön opsiyonlu vermek için kulüplerle görüşüyoruz. ravil'i alan bir sene daha altınordu'da oynatmak zorunda, ondan sonra gidecek. önceliğimiz ingiltere, biz bu pazara girdik. şu anda fenerbahçe dahil herkes ravil'i istiyor ama biz onu avrupa'ya vereceğiz. fenerbahçe'nin durumu müsait değil bu dönemde. değerli bir elmas o. bizim burada genç oyuncuları oynatacak bir iklim yok" buyurmuş zatıalileri!
App Store'dan indirin Google Play'den alın