• 2292
    bu takım bölgesel amatöre de düşse bırakamayacağımı bildiğim için o konulara girmiyorum. özhan canaydın tekrar seçildiğinde bile vazgeçememişiz, yabancı sınırı ne ki?

    malesef bir bok çuvalının içinde ayakta kalmaya çalışıyoruz. çoğunluğun ne dediği, mantıklı olanın ne olduğu önemli değil. neticede iki dudak arasından çıkacak tek lafla son karar verilecek. şu anda tüm kulüplerin yabancı oyuncuya yoğunlaşması cari açık kaynağı olarak görünüyor ve muhtemelen kısıtlama olacaktır. bize düşense bu süreçteki olası değişikliğe adaptasyonu sağlamak ve esnek bir geçiş süreci sağlayabilmektir.

    evet bu kadar yabancı oyuncu almak zorunda değiller, dilerlerse %100 yerli kadroyla sahaya çıkabilirler. ama gerek federasyon yetkilileri gerek anadolu kulüp başkanlarının vasıflarına, karakterlerine, son günlerdeki demeçlerine bakarsak da mantıkla izahı olmayan bir durum var ortada.

    o nedenle 6+2+2 gibi tuhaf seçeneklere girmektense en azından sınırsız 8 yabancı gibi bir seçeneği kabul ettirmeyi denemeliyiz. dorukhan, mert hakan, emre kılınç, kaan ayhan, mert çetin transferlerini bitirip biz hazırız mesajı vermeliyiz.

    son olarak da oyuncu yetiştirmek, ülke gençlerine güvenmek gerektiği konusunda atıp tutan yetkililer samimiyse altyapıdan oyunculara forma vermek konusunda önlemler alınmalı; aksi takdirde sert yaptırımlar uygulanmalıdır. sözde kendilerini haklı çıkarmaya çalıştıkları noktalardan vurmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın