• 2279
    taraftarlar gerekli tepkiyi vermedikçe sürekli üzerinde oynama yapılacak kural. ben galatasaray harici hiçbir maçı seyretmiyorum. oynanan futbol beni tatmin etmiyor. galatasaray'ın bile 2. yarı oynadığı maçlar harici maçları zor izleniyor. bir de yabancı sınırı gelirse hepten çekilmez bir lig olur.

    bein sports'u 2015'de iptal ettim. zaten basketbol da orada yayınlanmıyor. ki biz bein sports'u iptal ediyoruz kampanyası da yapmıştık. şimdi bu kuraldan rahatsız olanların hepsinin yapması gerekiyor. maçlara bile gitmemek gerekiyor ama bir yandan da kulübünü düşünüyorsun. yine de bir şekilde tepki vermek gerekiyor.

    bizim durumumuz diğer takımlara göre iyi duruyor. gündemimizde iyi yerli oyuncular var. okan kocuk, şener özbayraklı, ömer bayram, taylan antalyalı, emre akbaba, adem büyük gibi kullanabileceğimiz oyuncular var. emin bayram, ışık kaan arslan, süleyman luş, atalay babacan, yunus akgün, bartuğ elmaz, erkan süer, ali yavuz kol gibi de potansiyelli gençlerimiz var. bu kuralla da yine şampiyonluğun en büyük adayı biz oluruz. ama yabancı kuralı gelmese bizi durdurmak çok daha zor olurdu. neredeyse rakipsiz kalıyoruz seneye. tabi bu sene şampiyon olmamız önemli ama fenerbahçe ve beşiktaş'ın bizimle pek başa çıkabilecek durumları yok. eğer yabancı kuralı gelirse işine en çok yarayacak kulüp fenerbahçe olur. bu durum da rahatsız edici oluyor.

    ben çok komplo teorileri üretmeyi seven, bunlara inanan biri değilim. ama nedense hep bu kural fenerbahçe'ye daha çok yarıyor. zaten ülke futbolu gelişsin, milli takıma oyuncu çıksın gibi bahaneleri artık inandırıcılığını da yitirdi. çok iyi oyuncular var, milli takımın durumu iyi ve takımlar hak eden yerli futbolcuyu oynatıyor. daha neyi değiştirmek istiyorlar, niye değiştirmek istiyorlar bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın