• 2275
    ara ara eski sisteme dönüleceği haberleri çıkan ve bu haberler de her ne hikmetse galatasaray görece iyiyken dile getirilen sayı.

    anlamadığım konu ise zaten sınırlı olan ve kimseye zorla 14 yabancı alacaksın denilmeyen mevcut kuralın değiştirilmeye çalışılması. mevcut sistemde isteyen takım kadrosunun tamamını türk futbolcular ile oluşturabiliyorsa daha ne demeye yabancı futbolcu sınırından bahsediliyor?

    kısacası neresinden bakılırsa bakılsın bu sistemle sürekli oynanmak istenmesi nedeninin söylenildiği gibi türk futbolunun geleceği olduğuna inanmıyorum. inanmak için geçerli küçücük bir gerekçe yok çünkü. benim bildiğim galatasaray ne zaman iyiyse bu konu bir şekilde gündeme geliyor. en yaķın örneği ünal aysal döneminde yakaladığımız ivmenin yabancı oyuncu sınırı denilen çağ dışı uygulama ile kesilmesi.

    geçen sene küme düşmekten son haftalarda kurtulan bir takım ve onun ağzı salyalı fedaisi lobi faaliyetleri ile yine aynı senaryoların peşinde. şu kural ile oynanmak istenmesinin başka açıklaması yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın