• 2272
    istediğiniz kadar yok deyin ama en büyük amacı galatasaray’ı engellemek olan aptallık. ikinci amaç ise menajer, yönetici ve futbolcu para kazansın mantığı.
    galatasaray diğerleriyle tam arayı açacakken hooop yabancı sınırı geliyor ve bu asla tesadüf değil. şimdi diğer rakiplere de kısaca göz gezdirelim.

    beşiktaş: mali olarak iflasın eşiğinde. gelirleri yok varsa da temlikli, dağ kadar borç var, kadrosu yaşlı vs. şu şartlar altında - demirören’in sihirli değneği değmezse - en az 5 yıl şampiyonluk hayal.

    fenerbahçe: daha 2-3 gün önce ali koç, borcun bir türlü azalmadığını söylüyordu. öyle ki euroleague şampiyonu takımı %30 küçültecekler çünkü borç çok fazla. kaç yıldır şampiyonlar ligi’ne giremedikleri ve şampiyon olamadıkları için gelir de yok denecek kadar az. sportif başarı olmayınca taraftar da rağbet göstermiyor. kadrosunda bizde olmasını istediğim adam sayısı üçü geçmez. bu durumda biz tökezleyene kadar hakemle bile şampiyon olamazlar.

    trabzonspor: basın ve bürokratların şımarttığı takım. evet genç ve potansiyelli kadrosu var ama o kadar. hakem iteklemesi olmasa bugün değil lider, ilk üçte bile olmazdı. akılcı davranırsak şampiyonluk hasretleri 9 yıla çıkar.

    başakşehir: medya ve malum çevrelerin desteği olmasa bugünlere gelemezlerdi asla. ve ne zaman bizimle şampiyonluk yarışına girseler elleri ayakları birbirine dolanıyor.

    bakın bu tabloda yabancı sınırlaması en çok kimin işine yarıyorsa bunu en çok o savunuyordur. çünkü normal şartlarda bizi asla geçemeyeceklerini gayet iyi biliyorlar. eğer biz de akılcı davranıp maceraya ve riske girmeden nokta atışı yabancı oyuncular alırsak yarınlar bizim ama burası türkiye. hiçbir başarının cezasız kalmadığı topraklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın