• 2264
    benim anlamadığım şey tribünde ya da saha dışında yabancı oyuncumuzu tutmak zorunda bırakılmamız. öyle ya da böyle bir ton para saydığımız oyuncuyu oynatacak durumda iken saha dışına göndermemiz ne kadar mantıklı acaba ey yetkililer? bakın, yabancı sınırı direkt 6'ya düşürülsün, düşürüldüğü için itiraz ederim ama yine de altında bir mantık ararım ama +2, +3 gibi neye hizmet ettiği belli olmayan, hiçbir mantıklı açıklaması bulunmayan bir garabete imza atılırsa kulüp olarak tepkimizi koymalıyız artık. gerekirse oynamayalım abi ligde bu nedir yahu. tribündekiler istemiyor, yazarlar istemiyor, medya istemiyor, teknik direktörlerin çoğu istemiyor, yayıncı kuruluş istemiyor, kim istiyor ve destekliyor bu garabeti? yeter artık yahu. bu kısıtlama kalktığından beridir türk futbolundaki gelişmeyi göremeyecek kadar basiretsiz misiniz? bir sürü topçumuz avrupa'ya gitti, başarıyla ülkemizi temsil ediyor. ya bana biri açıklasın şuna faydası olacak diye yemin ediyorum bir daha futbol takip etmeyeceğim ama yok abi yok. bu kararın kimseye faydası yok. yok aq yok. çıldıracağım resmen.

    oynamayalım abi, yani bunu demek kolay biliyorum ama çıkmayalım lig maçlarına. ne kaybederiz ki? zaten en yakın rakibimize 3 şampiyonluk fark atmışız. bizi mi geçecekler sanki. en fazla maddi yönden zorluk çeker kulüp ki defalarca çekti daha önce de, farkeden bir şey olmaz. bak bakalım oynatabiliyorlar mı bizsiz maçları. yeter artık yahu. cidden yeter.

    ya şuraya gerçekten bunun sorumlularıyla ilgili yazı döşeyeceğim ama döşeyemiyorum. bu da bu ülkenin ayıbı olsun. türkiye'ymiş... peh..
App Store'dan indirin Google Play'den alın