resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 25153
    son yıllarda şampiyon olan kulüplere bakıldığında hepsini türk teknik direktörlerin yönetmiş olduğunu görüyoruz. feldkamp sonrası son 11 senede 7 farklı türk teknik adamla gelmiş şampiyonluklar: mustafa denizli, ertuğrul sağlam, aykut kocaman, ersun yanal, hamza hamzaoğlu, şenol güneş(2), fatih terim(4).

    son 11 senenin bize anlattığı türkiye'de şu an oynanan oyuna ve düzene adapte olup başarılı olmak için türk teknik direktörle çalışılması gerekiyor. burada galatasaray olarak şansımız da en iyisinin bizde olması, biz olması, galatasaray olması. daha önce başarılı olmuş veya başarılı olma potansiyeli olan tüm isimler fatih terim'in gölgesinde kalıyor. hiçbiri fatih terim'e üstünlük kurabilecek kalibrede değil. fatih terim'in yanında el pençe divan hepsi.

    terim için yapılabilecek en iyi tanım psikolojik üstünlük. teknik taktik bilgisi, oyun ruhunu yaşaması, oyuncu ilişkileri, aurası, hırsı, kazanan özelliği her şeyde üstün. büyük lider. iyi ki galatasaray'ımızın sürücü koltuğunda. kazanılacak daha çok başarı, daha çok kupa var.

    imparator.
App Store'dan indirin Google Play'den alın