resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25177
    futbolculuk hayatında hiç şampiyonluk yaşamamış olmasın karşın teknik direktörlük hayatında galatasaray'la her sezonunda şampiyonluk yaşamıştır. (birilerinin 100.yılına verilen süs şampiyonluk dışında)
    öyle hırslıdır ki o hırs çalışkanlıkla beraber bize muhteşem 96-2000 takımını izletmiştir. sonunda uefa kupasını kazandırmıştır. öyle bir hırstır ki hala şampiyonluk üzerine şampiyonluk kovalamaktadır. yaşarken efsane olmuştur.
    futbolculuk yıllarında hiç şampiyonluk kazanamamış olması efsanenin hikayesinin %1'lik kısmında kalmıştır, unutulmuştur. esas olan kazandığı muhteşem şampiyonluklar ve daha kazanacağı nice şampiyonluklardır.

    iyi ki bizimlesin imparator. senin hırsın, çalışkanlığın, zafere odaklanman bizim de karakterimize işliyor ve hayatımıza etki ediyor. senin vizyonun sadece futbolla da sınırlı kalmıyor, kendisini yakından takip edenlerin, idol olarak görenlerin hayata karşı cesareti artıyor, potansiyeli maximuma çıkıyor, verimi artıyor, hedefleri yükseliyor ve mutlaka o hedefe ulaşıyor, ulaşmak için çabalıyor.

    çok büyük futbolcuydu, çok büyük kaptandı, çok büyük teknik direktör, çok büyük futbol adamı, çok büyük bir insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın