resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 322
    mert hakan yandaş ve emre kılınç verdikleri sözde durup galatasaray’a gelmeyecekseler, fenerbahçe’nin oyunbozanlığına prim verecek karaktere sahipseler hiç gelmelerini istemem. bakın ön protokolden falan bahsetmiyorum bile. benim için önemli olan verilen sözdür ve sözünde durmayacak birisinin karakteri bozuk demektir. karakteri bozuk bir kişinin florya’dan içeri girmesini de asla istemem. isterse ronaldo ya da messi olsun.

    ancak ben basında çıkan haberlere itibar etmiyorum. her iki futbolcunun da verdikleri söze sadık kalacaklarını ve galatasaray’a geleceklerini düşünüyorum.

    alper potuk ve vedat muriç, söz verdikleri halde galatasaray’a gelmemiş, daha fazla para veren fenerbahçe’yi tercih etmişlerdi ama sonuç ne oldu. alper potuk kadroya bile giremez oldu ve oturup tıpış tıpış ücretini indirdi. vedat muriç’in piyasası çok aşağılara düştü. kendisine teklif edilen en yüksek bonservis rakami 4,5 m euro. bize gelen, marcao, luyindama ve emre akbaba ise değerlerini ikiye-üçe katladılar. adem büyük bile şu anda satmaya kalksak 2-3 m euro bonservis getirir.

    galatasaray her halukarda şampiyonlar ligi ya da avrupa kupasında oynayacak. galatasaray’ın kadro kalitesi ile fenerbahçe’nin kadro kalitesi arasında çok büyük fark var. yani başarı için uygun iklim galatasaray’da. fenerbahçe’nin kupa’da trabzon spor’u geçmesi imkansıza yakın. yani lig dışında bir vitrini yok. dolayısıyla kadro kalitesini de hesaba katarsak fenerbahçe’ye gitmeleri halinde, alper potuk, deniz türüç ve vedat muriç’ten hiç farkları olmayacak.

    daha hocası bile belli olmayan bir takıma gitmek ile yılların tecrübesi ve birikimi ile şampiyonlar ligi’ni hedefleyen bir hoca’nın takımına gitmek arasındaki farkı anlayamayacak kadar zekadan yoksun iseler zaten bize yaramazlar.

    üstelik, galatasaray’da başarılar sonrası avrupa’ya transfer imkanı fenerbahçe’ye göre iki kat daha kolaydır. başarı primlerini de düşünürsek, galatasaray’da kazanacakları paranın fenerbahçe’de kazanacaklarından fazla olacağı da tartışmasız.

    karar onların.
App Store'dan indirin Google Play'den alın