• 2250
    mevcut kuralda isteyen kulüplerin 8 yabancı transferi yapabileceği, hatta isterseler hiç yapmayabileceği bir serbestlik varken ve altyapıdan oyuncu oynatmanın önünde hiçbir engel yokken yabancı sayısını düşürmeye çalışmak tek kelime ile abestir, başka bir deyişle; yeni tarık çamdalların, ismail köybaşıların, alper potukların, serdar kesimalların yolunu açmak, batık kulüplerin dibine biraz daha dimanit koymaktır.
    aslında anlamamak için mankafa olmaya bile gerek yok, kardeşim senin takımında o ya da bu şekilde en az 14 yerli olmak zorunda, altını çizelim, 14 yerli...
    bunun anlamı 14 yabancı almak zorunda değilsin demek, istersen 28 yerlin olsun demek.
    bunu bilememelerine imkan yok ama amaç başka tabiki. beyler sanki silah zoruyla yabancı oyuncu alıyorlarmış gibi rahatsızlar nedense, artık o alavereli dalavereli transferler mi olmuyor, indiragandi mi yapamıyorlar....vs. günahları boyunlarına.
    lakin ben mevcut sözleşmeler nedeniyle önümüzdeki en az 2-3 sezon daha bu kural değişmez diye düşünenlerdenim, ancak o gün geldiğinde dedikleri gibi bu kural değişecek olursa, ben size olacakları şimdiden söyleyeyim;
    1 liralık adamlara yine 5 lira verilmeye başlanacak, merihleri, çağlarları, ozanları, zekileri, yusufları, cengizleri unutsak iyi olacak, kulüpler batağa biraz daha batacak.....vs. vs.
    bunlar için kahin olmaya da gerek yok, zira yıllardır bunları görmekle geçirdik ömrümüzü...
App Store'dan indirin Google Play'den alın