• 130
    https://twitter.com/.../1262452093421522944

    4 gün önce zerre kadar belirti göstermemelerine rağmen, genel taramada testleri pozitif çıkan oyuncularının tamamının ikinci testleri negatif çıkmış ve taburcu edilmiş. geçmiş olsun. bakın kendileri iyileşmedi, sadece testleri pozitiften negatife döndü. adamlar zaten hiçbir zaman hasta hissetmediler kendilerini.

    ne demiştik bu virüsle yaşayacağız. liglere başlatılma kararı alınmasa bu sporculara tarama yapılmayacak, sağa sola bulaştıra bulaştıra gezeceklerdi. her bir tespit edilen vakaya karşılık 9 katı semptomsuz vaka öngürülüyor. sırf bu yüzden bile liglerin başlatılması büyük hayra sebep oldu. keşke bizlerin de genel tarama yaptırabilme şansı olsa.

    şu an benim nazarımda en güvenli durumda olan meslek grubu futbolcular. bundesliga güzel bir şekilde başlayıp, ercan taner ve rıdvan dilmen gibi kolpacılar da u dönüşü yaptığına göre artık rahat rahat vicdansızmışız gibi bir profil çizmeden konuşabiliriz sanırım. biz fakirler daha virüsü kaptığından haberi bile olamayacak derecede güçlü bünyelere sahip sporcuların sağlığı ne olacak diye gündem yapmaya çalışarak haftanın 5 günü tıka basa otobüsle işe giderken, futbolcular günde 2 kere test yaptırarak hayatlarına devam ediyor olacak. o yüzden bu konuda yapılan yaygaralara lütfen kulağımızı tıkamaya özen gösterelim.

    bu vesileyle tekrar erzurumspor'a geçmiş olsun diyorum. ne güzel işte bak sıranızı savdınız artık korkacak bişeyiniz de kalmadı çatır çatır oynarsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın