resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25128
    kimsenin konuşmaya cesaret edemediği şeyleri pat diye söylemesi o kadar hoşuma gidiyor ki anlatamam. dibine kadar siyasete bulaşmış, fişlenme korkusuyla neredeyse gölgesinden korkan futbol ahalisine karşın her daim çıkarıp masaya vurmuştur. senelerdir yabancı sınırının mantıksızlığından bahsetmiş ve milli takımda olmasına rağmen yabancı sınırının kaldırılmasını önermiş, hayata geçirmiştir. bir de şu an milli takım hocası şenol güneş’in açıklamalarına bakın... kendisi bile ne demek istediğini anlamıyordur sanırım. yabancı sınırına karşıyım bile diyemiyor, o derece kafası karışık arkadaşın. boş yapıp duruyor.

    meşhur evet videosunu veto etme durumu mesela. dibine kadar siyasetle iç içe yaşanılan bu ortamda bu hareketi yapmak gerçekten büyük cesaret ister. herkesin harcı değil o hareket. tavrını ortaya koymuş, gelecek sonuçlara katlanmış ama kararından taviz vermemiştir. kendisinin arkasındayız denilip 1 hafta sonra dalga geçercesine kovuldu, kebapçı bir dallamayla itibarı zedelenmeye çalışıldı ama o yine ses çıkarmadı, ait olduğu galatasaray ile yeniden hayat buldu, anasının ak sütü gibi kazandığı tazminatı da kuruşu kuruşuna çocuk esirgeme kurumuna bağışladı. tazminatı cebine atsa kanatlı bir kaç gereksiz dışında kimse bir şey diyemez ama sorunun para değil itibar olduğunu kanıtladı. hareketin klaslığına bakar mısın. boşuna imparator demiyoruz...

    daha çok yazarım da gereği yok, kendisini o kadar çok seviyorum ki, babam gibi resmen. seviyorum seni hocam. iyi ki varsın, iyi ki bizimlesin, iyi ki galatasaraylısın. kanatlıların sana olan nefretini o kadar iyi anlıyorum ki... bu kadar başarı, bu duruş, bu aidiyet... hepsinin tarihini topla yine bir sen etmiyor. bununla yaşamak zorunda kalmak gerçekten zor olmalı. allah sabır versin onlara. daha çekecekleri var elinden.

    (bkz: allah kerim fatih terim)
App Store'dan indirin Google Play'den alın