resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3519
    başkanlığı öncesinde kendisinden beklenti ve başkanlık performansı itibariyle ali koç'un bizdeki versiyonudur. çok parlak, rakiplere karşı agresif, iş bitirici profiliyle taraftarların gönlündeki başkandı. gönüllerdeki başkanın gelişi, bir an evvel bitmesini dört gözle beklediğimiz özhan canaydın dönemiyle de birleşince bizim için ideal senaryo oluşmuştu. ama o 'şahin yönetici'den güvercin bir başkan çıkmış, galatasaray'ın haklarını hiçbir alanda savunamamış ve oturduğu makamın en önemli sorumluluğu olan temsil sorumluluğunu yerine getirememişti.

    daha önce samimiyetle gitse ve çok muhterem adnan sezgin'inden vazgeçmeyi göze alabilse olumlu yanıt alabileceği fatih terim'e ancak ve ancak sezonun ortasında ateşe düşünce gitmiş ve hoca'nın "samimi bulmadım" dediği teklifi reddedilmişti. adnan bey bu cevaba epey içerlemiş olacak ki üzerinden yıllar geçtikten sonra dahi hoca'ya kinini her bulduğu fırsatta kusmakta beis görmez.

    çok hayaller kurduğumuz adnan polat başkanlığında (mart ayında devraldığı 2008 şampiyonluğu hariç bırakılırsa) 2008-2011 yılları arasında 5 teknik direktörle çalıştık, şampiyonluk göremedik, fenerbahçe'yi yenemedik. çok iyi bir ikinci adamdan çok kötü bir birinci adam çıkardık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın