• 146
    tamamen yozlasmis ve çürümüs, tff'den bagimsizligi kagit üstünde kalmis bir kurum. adamlar var odasina teknik ekip diye fb tv'den adam sokuyor yahu! bunlar nasil toparlanacak bilmiyorum, çok yazik. yusuf namoglu'nun erman toroglu'na verdigi ropörtaj baska ülkede olsa herhalde yer yerinden oynar.

    --- alıntı ---

    tff yönetim kurulunda olan bazıları ve futbol federasyonu'nda çalışan bazı profesyoneller başarılı olmamam için çok çabaladılar. mesela türkiye'yi 7 bölgeye bölüp, scout ekipleri kurup, kaliteli genç isimleri çıkarmak istedim. yani hakem yetiştirme konusunda çok aşağılardan başlayarak, köklü değişiklikler yapmak istedim. türkiye'nin dört bir yanını kapsayan bir scout ekibi kuracaktık. ama bize maddi imkan sağlamadılar. kaynak yok dediler.

    maçlar bitiyor, ama var'la ilgili bize herhangi bir rapor gelmiyor. oyun ne kadar durdu, hangi pozisyonda ne kadar inceleme yapıldı? bu soruların cevabını içeren raporlar bize gelmiyordu. federasyon içinde bir grup vardı. raporlar işte o gruba gidiyordu.

    benden evvel hakem tayinlerine karışmışlar. benim dönemimde de karışmak istediler. sonunda kendimce önlemler aldım tabi. türkiye futbol federasyonu'nun bilgisayarlarını kullanmadım mesela, kendi bilgisayarımı kullandım. şahsi telefonumu kullandım. hatta öyle anlar geldi ki bakkal defteri gibi atamaları kalemle deftere yazdım. çok sinirlendiler. hakem tayinlerini mhk icra kurulu yapar. başka kimse bunları bilmemeli ve bilemez.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın