• 130
    belki de serinin en kolay oyunlarından biri.

    karantina günlerinde evde sıkıntıdan ingiltere 5.lig yani vanarama national lig takımlarından chesterfield ile yıllık 3 5 paket sigara karşılığında bir kariyere başladım. neden chesterfield ? çünkü ismi güzel başka da bir numarası yok.

    sezon öncesi lig tahminlerinde 7. sırada gözüken takıma bonservissiz ve kiralık oyunculardan yaptığım takviyelerle sezonu şampiyon bitirdik. bu arada edgar davids ekibimize katıldı. maksat goygoy yapsın, anılarını anlatsın, makara olsun. antrenör özellikleri pek bir işe yarayacak gibi değildi çünkü.

    skybet lig 2'ye çıktığımda oyuncuların çoğu kulüpten ayrılmıştı çünkü sözleşmelerinin son senesinde olan bir çok oyuncu vardı. bir de önceki sezonun son takım toplantısında kendilerine ''önümüzdeki seneyi orta sıralarda bitirebiliriz'' demiştim. bu vizyonsuzlar ''çıtayı çok yükseğe koyuyorsunuz'' demişti. sanki cl alırız dedik. neyse dolayısıyla çoğu kulüpten gitmeyi hak etmişti yani. sezona başlamadan önce kulüpte halısahaya gidecek kadar bile adam kalmamıştı. tekrardan bonservissiz ve kiralık oyuncularla bir takım oluşturduk ve bu ligi de şampiyon bitirebildik. bu sırada bonservissiz olan tanıdık isimler bizleydi örneğin erzurumdan tanıdığımız hamroun ve eski arsenal'li ve juventus'lu sonradan rize'ye gelen sol bek traore ( kariyere bak eski yeşilçam yıldızı şuan ne halde tadında bir kariyer).

    3. sezona yeniden bir oluşumla başladık takıma üst liglerden sözleşmesi biten bir çok oyuncu katıldı. tam bir ölücüyüz yani. kulüp yönetimi de sağolsun bir miktar bütçe verdi. takıma vade farksız aylarca süren taksitlerle transferler yaptım. tabi kiralamalara da devam ettik. sezon öncesi lig tahminlerinde 6. gözükürken lige başladık. şimdilik lider ilerliyoruz.

    premier lig yolculuğunda takıma destek veren tüm sözlük ekibine şimdiden teşekkürler. hepiniz gelmeyin stadda yer yok. *

    edit : sezon sonunda durumlardan haberdar edeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın