resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2597
    arkasında linderoth, ayhan, mehmet topal, mehmet güven, barış, kısmen okan gibi arkasını toplayacak adamlar da varken, fatih terim gibi bu tarz oyunculardan maksimum verim alabilecek bir teknik direktör ile unutulmaz bir futbolcu olabilirdi.

    anlatmak istediğim şudur. sahada 9 oyuncunun da topsuz oyunda görevlerinin rakibe alan daraltmaktan bir an bile vazgeçmemesini savunan bir anlayışa sahip bir teknik direktör, o istisna bir oyuncuya karşı, top ayağında iken yaratıcılığını kullanmak suretiyle serbestlik verir. serbest olan oyuncu da kapalı savunmayı açacak bir kilit pas, bir kilit şut ya da beklenmeyen bir çalım ile rakibin dengesini bozacaktır. işte bu tarz senaryoda kendisinden verim alabilirdik, netice olarak alamadık.

    fakat arkasından asla ağlanılmaması gereken bir isim olduğunu düşünüyorum. bu kadar nazı niyazı çekilecek, etliye sütlüye karışmayacak, top ayağına geldiğinde oynayacak ve saha dışında da sürekli göz önünde olacak bir oyuncu olmaya değer birisi değildi. evet özel bir yetenekti, ancak bulunmaz hint kumaşı da değildi. şimdiki dönemde zaten kaynıyor da, daha o zamanlarda bile avrupada onun kadar yetenekli olanlar disiplin nedir biliyordu.

    keşke o dönemde kendisine verdiğimiz parayı basında ismi geçen ve bir türlü transferini tamamlayamadığımız arouna kone ya da julio baptista'ya gömseydik. daha hayırlı bir iş yapmış olurduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın