resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 24998
    iyi ki olan ve sağlığı elverdikçe hep galatasaray'da kalması gereken teknik direktör. son zamanlarda okan buruk ve hamza hamzaoğlu başlıklarında güzellemer gördükçe üzüntü duyuyorum.

    türk futbol taraftarı biraz romantiktir. iyi ile kötüyü ayırt edebilmesi için illa tecrübe etmesi gerekir. halbuki hamza hamzaoğlu'ndan ancak bir ersun yanal; okan buruk'tan da en fazla bir aykut kocaman çıkacağını görmek için kahin olmaya gerek yok. mesela erol bulut da eğer fenerbahçe alırsa fos çıkacaktır.

    ayrıca galatasaray'ın şu anda fatih terim'in halefini bulmaya ihtiyacı yoktur. tam tersi fatih terim ile uzun yıllar devam etmeye ihtiyacı vardır.

    fatih terim emekli olursa da, ne okan buruk ne hamza hamzaoğlu... terim'in yerine gelecek kişi o gün geldiğinde ortaya çıkacak sürpriz bir isim olacaktır. çünkü su akar yolunu bulur. kimse bundan endişe duymasın. buna örnek olarak şunu verebiliriz: 2018 seçimleri bittiğinde hiçkimse 2023 için ekrem imamoğlu'nu konuşmuyordu. çünkü tanımıyordu kimse. herkes ince daha güçlü dener şansını diyordu. ama 2019 seçimleri bittiğinde ince unutuldu, ekrem imamoğlu 2023 için aday çıkması istenen 1 numaralı muhalefet adayı haline geldi.

    demek istediğim köprülerin altından daha çok sular akar. türk futbolunda daha yeni isimleri göreceğiz önümüzdeki yıllarda, yerli ve yabancı.

    galatasaray 2002, 2008 ve 2015'teki gibi kötü yönetimlerin eline düşmezse; 1996, 2011 ve 2018'deki gibi iyi yönetimleri işin başına getirirse bu kulüp daima başarılı olur. çünkü iyi yönetimler daima iyi teknik adamlar ve kaliteli futbolcularla çalışır.

    son söz viva la vida terim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın