resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 24859
    maalesef covid-19 testi pozitif çıkmış olan türk futbolunun, hatta sporunun yaşayan efsanesi hocamız.

    bugün abdurrahim albayrakın koronavirüs testi pozitif haberleri gelince bazı galatasaray muhabirleri abdurrahim albayrak'ın yakın zamanda fatih terim'in de olduğu bir toplantıda olduğunu söylediklerinden dolayı bunun olabileceğinden korkmuştum. korktuğum başıma geldi maalesef.

    dizi izlemiştim geldim sözlüğe, tüm gün boyunca az entry girilen sözlükte bir baktım 100 yeni entry sayısını gördüm. anlamıştım kötü bir haber geldiğini ama bakmadım yine de, korktum. açtım twitter'ı bir baktım tt'nin en tepesinde #fatihterim yazıyordu. sonra da hocamızın twitini gördüm.

    15 mart 2020 galatasaray beşiktaş maçı oynanmadan önce seyircisiz oynanacak kadar bir tehlike görmelerine rağmen futbolcuları, teknik ekibi ve diğer görevlileri insandan saymayıp maçları oynatanlar bir taraflarına kına yakabilirler artık. o, bizden aldığınız 2 puanı da alın... duvarınıza asın!

    https://twitter.com/...164379161964550?s=20

    hocam, bu sezonun çok "zorlu" geçeceğini söylemiştin. işte karşına yeni bir engel, zorluk daha çıkarmayı başardılar. belki de 15 mart 2020 galatasaray beşiktaş maçında yakalandın bu virüse. bu hastalığı da geçip sonra o kupayı elinde göreceğiz yeniden hocam! tabi önce şu virüsü yen! sonrası zaten gelir biliyorsun!

    seninleyiz hocam!

    ayrıca leman twitter hesabı çok güzel bir paylaşım yapmış.

    --- alıntı ---
    uefa şampiyonu olduğu zaman posterini vermiştik.
    yeni şampiyonluklarda yeni posterlerde buluşacağız #fatihterim

    --- alıntı ---
    https://twitter.com/...177962218323968?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın