resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 24889
    kime, neye, nereye sovsem bilemedim. o kadar doluyum ki. hele sosyal medyadaki soyagaclari coktan secmeli evlatlarin yazdiklarini gorunce sinir katsayisi filan kalmiyor insanda.

    evet alt tarafi futbol yuzunden bu adami sevdik. yine evet alt tarafi futbol yuzunden rakiplerden sevmediklerimiz oluyor ama bu nasil bir nefrettir ya?

    lan hadi nefret de et, o sacma sapan gokten kemik yagdiracak isteklerde de bulun ona da tamam diyelim zurnanin son deliginde. hala bilmiyor musun ki bu illet bir kisiye bile az bulassa binlerce kisiyi korumus oluyorsun. fatih terim’e bulasti diye sadece nefret ettigin galatasaraylilara mi bulasacak yanina koyim? ya da sinirli sayida vip takipcilere mi bulasacak sadece? bir hastanin binlerce potansiyel hasta olusturabildigi bu durumda, o binlerceden hic kimse mi gonul verdigin renklerin taraftari olmayacak? hic mi vebal hissetmeyeceksin ya?

    insanligin genel gerekliliklerini zaten ilk cumleden gectim, renkler uzerinden ‘belki’ kafaya dank ettirilir diye. boylesi nefrete insanlik nutku atilmaz o yuzden anladiklari dilde empati yapacaksin. umudum da yok gerci tabi.

    bu nasil birsey ya boyle birsey olabilir mi?

    sana gelince; uzun uzadiya yazmaya gerek yok. biliyoruz ki bunu da atlatacaksin hocam. daha alinacak, alinmadik cok kupalar var.

    edit: oyle doldum ki tff, mff, lig ertelenmemesi filan kaynadi gitti. pek guzel sekilde yaziliyor renktaslarim tarafindan o kisimlar da. evet yasananlara dair sondan basa degil, bastan sona tepki gostermek lazimdi aslinda kronolojik olarak. allahindan bul tff ve uyeleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın