• 27
    nihat özdemir'in tff başkanlığı için alternatifi bu kişiydi. hangi vasfıyla bu göreve layık görülüyordu? tabii ki birilerinin adamı olma vasfıyla. nihat, servet, rıdvan, ahmet çakar gibi bir süredir fatih terim'e sallayan kişilerin ortak bir özelliği var: kendi iradelerinin olmaması.

    fatih terim ne söylüyorsa kendi düşüncelerine dayanarak, içinden geldiğince söylüyor. fikri hür, vicdanı hür. hatta bu uğurda başkanla bile bozuşacak kadar hesapsız konuşuyor bazen.

    yukarıda bahsettiğim kişiler ise birileri emretmeden ağızlarını bile açabilecek konumda değiller. çünkü geldikleri yere kendi yetenekleri ile gelmediler. emir aldıkları güç odağı sayesinde geldiler.

    galatasaraylı fatih ise bulunduğu noktaya tırnaklarıyla kazıyarak, çalışıp didinerek geldi. o yüzden galatasaraylı fatih hata yapsa da o hatayı kendi iradesiyle yapıyor. o yüzden galatasaraylı fatih'e aklına yatmamışsa "anayasa değişikliğine ben de evet diyorum" videosu çek-ti-re-mez-sin.

    işte servet'in, rıdvan'ın, ahmet çakar'ın karın ağrısı da bu. onlar bir telefonla bugün ak dediklerine yarın bok diyecek kadar değersizlerken, fatih terim'in karakteri, vicdanı ve hür iradesi var. bunu yediremiyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın