• 4335
    ligimizi aşağılamasinin ceremesini çeken kulüp. biz aylarca falcao diye, yanina andone ve adem gelecek diye yirtindik. elden cikartmaya calistigimiz adam turkiye ligi yabanci oyuncu gol rekortmeni diagne'di. adamlar daha cagne olamamis muriç'e kastilar rize' yle anlasip. biz kalede muslera diyoruz adamlar ankaragücü kalecisine yükseliyorlar. biz rodrigues'e hayir diyoruz, tolga'yi tencere tava gönderiyoruz fb havada kapiyor. tolgay bjk'den gönderildiginde bjk taraftari bayram yapmisti. bir baktik tolgay fb'de. sol beksiz, stopersiz lige girisme cesaretindeler resmen. bizde stoper luyindama ve marcao yani.
    biz orta alana seri'yi yanina lemina'yi aliyoruz fb 40'lik emre'yi aliyor gustavo ile oynasin diye. akil var mantik var diyecegim ama sanirim yok.
    ali koç bence baskan oldugu dönem inanilmaz bir bilgi ve mesaj bombardimanina tutuldu ve ne yapacagini sasirip panik oldu. ekibindeki çapsız insanlar da yanlis bir sekilde galatasaray ve rakiplere bir gözdağı verip üstünlük kurmasını salık verdiler. koç buna uydu. ama tecrubesiz olmasindan dolayi verdigi demeçler etkisiz kaldi.

    bundan sonra ne yapabilirler?
    cok net seyler var yapilabilecek ama gs sözlük ortamında rakibe akil veren seyler yazmak son derece sacma olacagindan yorum yapmayacagim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın