• 4332
    ligin en kötü birkaç takımından biri olarak süper lig 2019-2020 sezonunda ortaya koydukları performans (son 7 maçta 3 beraberlik 4 yenilgi) şaşırtmaması gereken takım. stoperi olmayan, forveti rizespor-gençlerbirliği seviyesinde olan ve kadrosunda skora etki edebilecek bir oyuncusu bulunmayan takımdan şampiyonluk yarışı içerisinde olmasını beklemek bir kere haksızlık. kaldı ki bu kadro da ersun yanal gibi bir teknik direktöre (?) emanet edilmişti. ilhan palut veya mustafa reşit akçay'ın bile çok daha iyi performans göstereceğini düşünmek yanlış olmaz.

    günümüzü bir kenara bırakıp geleceğe yönelik de 2 kelam edecek olursak; daha beter olmaları dileğiyle. ben bu dünyada herkesin yaptıklarının karşılığını yine bu dünyada çekmeleri ve görmeleri gerektiği düşüncesindeyim. inancım olmasa da ilahi adalet kavramı veya karma diye bir şey olduğuna inanıyorum. o yüzden fenerbahçe de zamanında yaptığı hırsızlıkların, haksızlıkların ve yüz kızartıcı suçların bedelini ödüyor şu an. zamanında alt lige düşselerdi belki son 3-4 sezondur çok daha güçlü bir halde gelmiş, şampiyonluk yarışı vermiş veya şampiyonluk kazanmış olabilirlerdi.

    o yüzden bırakalım bu ligin fenerbahçe gibi bir değere (?) sahip olması gerektiğini, umarım önümüzdeki 5-10 sene daha orta sıra takımı olmaktan ileriye gidemezler ve her sezon düşme korkusu yaşarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın