• 1015
    18 şubat 2020 atletico madrid liverpool maçından sonra türkiye'deki sempatizanları tarafından "orada otobüs çekerek kazandın, bakalım anfield'da ne yapacaksın", "liverpool ilk golü bulduktan sonra fark 3'e, 4'e kadar gider", efendime söyleyeyim "simeone efendi kaç fark yiyeceğini hesaplıyordur" gibilerinden gaza gelmişlerdi. ingiliz taraftarlar ne dediler bilmiyorum tabi.

    elbette kazın ayağı öyle olmadı. uzatmalarda liverpool kendisine yetecek skoru da bulmasına rağmen 20 dakikada 2-0'dan maçı 3-2 verdi.

    sonuç: https://ichef.bbci.co.uk/.../_111229731_simo.jpg

    (bkz: 11 mart 2020 liverpool atletico madrid maçı)

    ne simeone'nin taktiği, ne klöpp'ün hücum futbolu, ne adrian'ın, ne oblak'ın durumu; hiçbir şey kazanan listesinde atletico madrid'den başka bir şey yazdığını değiştirmiyor.

    futbolu bu kadar iyi bilen ve bu kadar iyi takımları olan birinin böyle hataları gözden kaçırması akıl alır gibi değil. ayrıca bu hataları senelerdir yapıyor. liverpool ben kendimi bildim bileli kalecilerden çekti, klöpp gibi dünyanın en formda teknik direktörlerinden birisi geldi, kaleci sıkıntısı baki kaldı. şu kulübede 36-37 yaşında ve zamanında 300-400 maça çıkmış, kendisine 3-5 maçta iş düşünce idare edebilecek birisini koymak zor olmamalı. adrian gençliğinde ne yapmış da bu yaştan sonra takımın kalesini koruyabilecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın