• 504
    maçın başında her zamanki gibi maça ısınma problemi çektik ve sivasspor o sırada bir gol bulmayı başardı. sonra kendimize gelip oyun kontrolünü aldık. 3 puanı kaçıran taraf biz olduk. beraberlik sivasspor'a karşı ikili averajda öne çıkmamızı sağladı ve liderle 3 puan fark var hala. üzerimizdeki iki takımın birbiriyle maçının olduğunu da unutmayalım.

    bence oldukça iyi oynadık. ancak nedendir bilemem ama pas tercihlerinde çok defa beni sinir ettiler. çok saçma tercihlerde bulundular. basit oynasak 3 puanı alabilirdik. son dakikalarda mariano topla buluştuğunda ceza alanında bir sürü oyuncumuz vardı gitti ceza yayı önündeki feghouli'ye zorlama bir pas attı. sivassporlu oyuncu geldi aldı topu kolayca. orta açılsa topa vurma ihtimalimiz çok yüksekti. atmadı. delirdim.

    o penaltı olmasaydı bu maçtan 3 puan cepteydi. resmen birkaç santimetre geride olsaydı seri'nin ayağı 3 puanı alacaktık. 3 puanı santimetrelerle kaçırdık diyebiliriz. neyse sağlık olsun.

    ayrıca sivasspor sahası kötüydü. top çok dengesiz şekilde sekiyordu çoğu zaman.

    bu arada muslera kırk yılda bir penaltı kurtardı onu da eski kalecimiz hayrettin gibi penaltıyı atana çeldi. bu arada penaltı tekrarlanmalıydı çünkü topa vurulmadan önce sivassporlu oyuncu ceza alanının ortasına kadar gelmişti.

    neyse artık 15 mart 2020 galatasaray beşiktaş maçına odaklanmalıyız. sahamızda mutlaka yenmemiz gerekiyor. galibiyetten başka seçeneğimiz yok o maçta.

    bir de kart sınırındaki oyuncularımız kart görmedi bu iyi bir şey. cezalımız da sakatımız da yok. 2 puan kaybettik ama bir rakiple ikili averajda üstünlük sağladık ve şampiyonluk yarışında kaldık.

    yalnız son dakikalardaki emre kılınç ve saracchi pozisyonundan önce bir şut çektik yere yatan sivassporluya geldi top ve uzak açıdan bakıldığında sanki eline geldi adamın. ve o pozisyonu yayıncı kuruluş hiç göstermedi. özetleri bekliyorum bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın