resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 24501
    ara ara bazı taraftarlarımızı 'fatih terim kini' denen yeni öğrendiğim şey ile rahatsız ettiğini öğrendiğim hocamızdır. bir fenerbahçeli ya da beşiktaşlı'nın hocaya kin beslemesini anlayabilirim. 14 sene futbol oynayıp kaptanlığını yaptığı camiada 8 şampiyonluk, 1 uefa kupası, 21 kupa, rakiplerin hayalini bile kuramayacakları zaferler...

    fikirlere sonsuz saygısı olan biri olarak ise bir galatasaray'lının hocaya içten içe kin beslemesini (en azından kendim için söyleyim) tabi ki de kabul ediyorum ama anlayamıyorum.

    kin denen duygu öyle pistir ki insanın içinde bir yerde hep diri şekilde yaşar. gün yüzüne çıkacağı günü büyük bir sabırsızlıkla bekler. bununla birlikte hoca için böyle bir duygu besleyen galatasaray'lılara da çok üzüldüğümü belirtmek isterim. içten içe başarısız olmasını istiyor, takım kazanırken üzülüyorlar olmalılar :( ya da yeteri kadar sevinemiyorlardır diyelim.

    sözlükteki herkes gibi galatasaray'ı çok seven galatasaray'lı bir kardeşiniz olarak dileğim takım şampiyonluk yolundayken oldukça fazla okuyucusu olan bu sözlükte kin, nefret, küslük gibi lafların edilmemesi.

    aynı zamanda herhangi bir fenerbahçeli ya da beşiktaşlıya sorulacak 'şu dünyada bir kişinin takımını değiştirme şansınız olsa bu kim olurdu?' sorusunun tartışmasız cevabı olan hocamızın da ne kadar kıymetli olduğunun farkında olup sevmesek de yanında olalım. kenetlenelim beyler başka galatasaray yok.

    (bkz: hedef 23)
App Store'dan indirin Google Play'den alın