resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 24444
    arda konusunda ne kadar yanlış yaptıysa camiayı ortadan ikiye böldüyse de sahada yaptıklarıyla verdiği mesajlarla yine herkesi birleştiren de kendisi oldu. sahada oynanan rezalet oyun üstüne bir de arda olayı çıkınca insanları kendisinden epey soğutmuştu. gerçi benim sahada oynanan futbol ya da kaçacak olan şampiyonlukla herhangi bir derdim olmadı. hep dedim yine diyorum 8 kere lig şampiyonluğu getiren adama 1 sene için tatava yapamam. her zaman formsuz olduğunu düşündüm. kafasını toplarsa istediklerini yaparsa yine sahada güzel futbol izleriz diye düşündüm. fakat bazı arkadaşlar teknik direktörlerde form diye bir şeyin olmayacağını terim gibilerinin artık devrinin geçtiğini daha galatasaray'a katabileceği bir şeyi olmadığını iddia ediyorlardı.

    benim naçizane sabrımı taşıran şey arda konusunda diretmesi ve galatasaray başkanı ile güç savaşına girerek kulübü tekrar bir kaosa sürüklemesi oldu. hani sebep olan başka biri olsa anlayacağım ama arda turan yani. maneviyat veya futbol olarak bir gram katabileceğini düşünsem yine hocanın bir bildiği var derdim ama yok kardeşim tüm türkiye izledik arda efendinin nasıl bir karakter olduğunu.

    bir çırpıda euro 2016'da yaşanılanları nasıl unutabildi? sonrasında arda'nın kameralar karşısında dayılanmalarını nasıl unutabildi? veya kadro dışı bıraktığında siyaset ile tekrar kendini kadroya aldıran herifi nasıl unutabildi? neyse hadi her şeyi unuttu diyelim. kendisinin affetmiş olması ile anında galatasaray'a transfer etme fikrini nasıl zihninde birleştirdi? yani kendi şahsi meselesini bitirince galatasaray'ında anında arda'nın yaptıklarını göz ardı mı etmesi gerekiyor? 30 milyon taraftarı olan bir kulübe ayıp değil mi bu? hani florya'daki o meşhur söze ne oldu o zaman?

    neyse ya fazla tatava yapmayacağım arda sevdası hortlamadığı sürece kazansa da kaybetse de şampiyon olsa da olmasa da başımın tacı gözümün nurudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın