resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 24457
    büyük saygı duyduğum efsanemiz.

    "formsuz", "emekli", "adaletsiz", "takıntılı" eleştirilerinin olduğu, hatta bu eleştirilerin yakışıksız kelimelerle süslendiği dönemlerde de kendisini savundum, saygı duydum. savunduğum entrylerin bir kısmı en ofsaytlar arasına girdi, bir kısmı girdi çıktı falan. "istifa" başlığı isim vermeden ya da verilerek yazılan mesajlarla doldu. her yenilgiden sonra tudor başlığı hortladı, okan buruk için "i have a dream" iletileri yazıldı, sergen'le palut'un bile adı dile getirildi, pirlo'nun yanlış çevirilen sözü ve vasıfsız de boer'un roportajı alıntılandı. bu iletileri yazanların bazıları peş peşe galibiyetler gelince "kendi kendine pilot" oldu. ben o dönemlerde de şampiyonluğa inanıyorum. (bkz: galatasaray futbol takımı/#2798368)

    bunun sebebi fatih terimcilik denilen ne olduğu belli olmayan şey falan değil. bademcik ameliyatı olurken bile gidip en güvendiğiniz doktora başvuruyorsunuz, söz konusu şampiyonluksa güvenilecek adam da bellidir.

    şimdi çok zor bir fikstürümüz var ama önümüz aylar önceki kadar karanlık değil. bu yolun sonu da şampiyonluğa çıkarsa - ki çıkacağını düşünüyorum - hocama olan saygım daha da artacak. sevgim zaten sonsuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın