resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 24349
    ilk 45 dakika tam anlamiyla bir teknik direktorluk resitaliydi. sahada hicbir plan ortaya koyamayan fenerbahceyi tamamen surklase ettik. bunu da karambole degil, belirli bir plan dogrultusunda yaptik. butun oyuncular gorevinin bilincinde ve psikolojik olarak hazirdi. bu bolumun 1-1 bitmesi tamamen topa mudahale olan bir penalti ve son vuruslarda sakin kalamayan/sansli olamayan oyuncularla alakaliydi. bu noktada icimden bu macta puan kaybetsek de hocayla da takimla gurur duyacagim diyordum.

    ikinci yari ise cok gergin ve farkli bir hikaye. 50-80 ve 85-95 arasini ise sahsen hocam mudahale et diyerek gecirdim. onye cok yoruldu, laktik asitten dusunemez halde olmasina ragmen oyunda tuttu. falcao cok yoruldu, oyunda tuttu. omer tukendi, ama yerine girecek kimse yoktu. ilk yarida elimizde olan oyun hakimiyetini fenerbahceye kaptirdigimiz bir 15-20 dk yasandi ikinci yarida ikinci gol oncesi. hoca her seye ragmen bir bildigim var diyerek onyeyi sonuna kadar sakladi, falcaoyu sonuna kadar sakladi ve bu iki isim fisi cektiler. 21 yillik seriyi bozmak da bu iki isme ve fatih hocaya nasip oldu. gercekten de bir bildigi varmis :)

    (bkz: 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçı)

    son olarak, sezon sonunda 23. sampiyonlugu kazandiracak olan turk futbol tarihinin en buyuk efsanesi diyerek entryi bitirelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın