resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 24277
    kendisi türk insanının kararsızlığıdır, kaderidir ve yansımasıdır. galatasaray taraftarı kendisini çok seviyor ancak yaptıklarını sevmiyor. bu bir ikilem midir? bir insanı sevmek için yaptıklarını da sevmek gerekmez mi?

    tabi ki gerekmez...

    bir insan babasını neden koşulsuz sever? yaşanmışlıkları vardır. yaşanmışlıklar yaratır sevgiyi, koşulsuz aidiyeti ve hatta güven duygusunu.

    bizim de kendisiyle böyle bir ilişkimiz var taraftarlar olarak.

    yaşanmışlıklarımız var dedik... nedir bunlar? en çok eleştirildiği zamanlarda bir hamle ile birden bire uefa kupasına uzanışımız var mesela, geçen sene var, önceki var. 2011-12 var... kısaca böyle. bir de karanlık dönemleri de var. 2.dönemindeki fiyasko transferler ve 3.dönemindeki ayrılışı gibi... ancak 4 dönemin 3’ünde tarihe adını altın harflerle yazdırdı ve hemen hemen hepsinin hem çok kötü hem de çok çok kötü anları oldu.

    unutulmasın ki hocanın her başarısının öncesinde kapkaranlık dönemler vardır... eleştirirken olayı “taktik bilmez, idman bilmez vb.” noktasına getirenler var. destur.

    not: bu entry’i 7 ocak’ta yine sabaha karşı yazıp bırakmışım. o zamanlar eleştirinin dozunu iyi ayarlayamayıp hastayı öldürenler vardı. daha da uzatmak istemiştim. ama şu an kafi...

    edit: inandırma linki geldi https://gss.gs/1FO.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın