resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 24273
    kendisinin yönettiği takımda forma giyen altyapı futbolcusu olmak istediğim teknik direktör.

    bu adamın yönettiği galatasaray'da forma giyemeyen altyapı oyuncusunun rahatlıkla üstünü karalayabiliriz. sonuna kadar da bu söylemimin arkasındayım. türkiyede altyapıdan en çok oyuncu çıkartmış ve oynatmış hoca kendisidir. ufacık bir potansiyel gördüğü zaman çat diye ilk onbire koyuyor.

    kendisine evlatçı diyenler var. evet, bazı sevdiği isimleri oynatmayı, takımda tutmayı seviyor. buna kabul. ama "selçuk yerine altyapıdan x niye oynamıyor" lafını manasız buluyorum. çünkü o altyapıdaki x'te birazcık potansiyel olsa evlat falan dinlemez fatih terim direkt on bire koyardı. daha önce örneklerini gördük.

    deniliyor ki altyapıdan niye oyuncu çıkmıyor... çıkmıyorsa sebebi birçok şeydir. ama fatih terim'in bu konuda kabahati en azdır. iyi altyapı hocaları, iyi scout, iyi altyapı tesisleri sonucunda yetiştirilecek potansiyelli altyapı topçularını fatih terim seve seve oynatır. bu konuda en iyi türk teknik direktör fatih terim'dir.

    altyapıdakiler de biraz zorlasın, çalışsın çabalasın. saçıyla başıyla uğraşmasın, instagramda caka satmasın. kendi yaş grubunda bile baskın oyun oynamadığı halde menajer oyunlarına girmesin. zaten fatih terim o formayı ona verir. yeter ki o çocuk formayı almak istesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın