• 421
    adem'in ofsayttan attığı golde rakibin müdahelesi vardı ve adem topu koluna çarpmadan kontrol edip golü attı. ömer topu attığında adem ofsayttaydı ama rakibin müdahalesi ile ofsaytta olmasının bir önemi kalmadı topu rakip atmış oldu çünkü devamında doğru kontrol edip attı golü ama hakem vermedi golü. burada net golümüzü yediler.

    ikinci yarıda da gökhan töre'yi anında çıkardılar çünkü net kırmızı kart görecekti. ama ondan önce sol kanatta ömer, gökhan'ı geçtikten sonra gökhan bilerek ayağını taktı ömer'e ve düşürdü. orada hakem gökhan'ın 2.sarısını es geçerek oyunda tuttu kısaca yeni malatyayı'da oyunda tuttu.

    şimdi bu iki durumda kalmış seri'nin bir açıdan bakınca karnından bir açıdan bakınca kolundan seken topu konuşuyorlar sadece. bu iki olayı konuşan kimse yok. sonra fener medyası yok sonra galatasaray lobisi şu bu.

    dövüle dövüle kazandık maçı 21 faul hakkında kimse konuşmuyor ama. yeni malatya hakkında zamanında entry girmiştim ertelenen maç ile alakalı söylediklerimde haksız değilmişim. yine birilerine yaranmaya çalışan başkanlar var.

    (bkz: #2854710)
App Store'dan indirin Google Play'den alın