• 400
    geçmişe özlem duyuyorum ve eskidi dediğim bazı şeylerden kurtulamıyorum sözlük.

    üniversite yıllarında hoşlandığım bir kız vardı ve açılamadan mezun olduk gittik. arkadaş olarak telefon whatsapp vs iletişime devam ettik. dün radyoda bir şarkı çıktı ve bu şarkıyı onunla dinlerdik. neyse ergen gibi araba direksiyonu manzaralı video ile şarkıyı kaydedip gönderdim. hemen aradı ve hissetmiş olmalısın dedi.
    bu arada kız evli ve bir kız çocuk sahibi.
    eşiyle alakalı ciddi sıkıntıları varmış. uzun süredir aşamıyorlarmış ve psikolojik şiddete maruz kalıyormuş.
    dün gece benim de aklıma sen geldin bu şarkıyı dinledim minvalinde sözler söyledi. bütün gün whatsapptan yazıştık. ben evdeki problemlerimden bahsettim ve hemen hemen benzer konulardan şikayetçiyiz. istediğimiz ilişki ve insan tipi tamamen biziz. birbirimizi istiyor gibi tarif ettik hep.
    kafam o kadar karıştı ki sözlük. o kızı hala unutamadım. unutuğumu bile zannetmedim geçen yıllarda. doğum gününü unutmadım.telefon numarası aklımda. annesinin evi bile akımda. başka şehirlerde olmak belki biraz dizginliyor beni. ama aynı şehirde olsak eminim ne gemi kalırdı ne liman.
    eşlerimizin ne günahı var diye düşünüyorum ve onunla birlikte olsam daha mı iyi olacak diye düşünüyorum.
    bu durumu kimseye paylaşmadım ama eminim iş ne kadar yanlış olsa da bahsederkenki gözlerimin parlamasından ona hala aşık olduğumu anlayacaklardır.
    hemen her erkeğin sevip kavuştuğu bir kadını, sevip kavuşamadığı bir karasevdası varmış ya işte benimki de böyle sözlük.

    söz konusu şarkı için (bkz: kumdan kaleler - sana dair)
App Store'dan indirin Google Play'den alın