resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 24156
    hocam istedikleri kadar çıldırabilir şımarık galatasaray taraftarı. sezon başından beri yok linnes yok taylan yok jimmy diyen adamlar bunlar.

    forvetsiz çıktın maça evet. çünkü elinde hepimizin bildiği gibi 2.5 santrafor var 2'si sakat.

    linnes gripmiş, geçmiş olsun.

    emin oynasa şu an emin'i gömen bi tayfa olacaktı burda, ondan da eminiz.

    bu turu istersen geçeceğine, istemezsen de uğraşmayacağına eminiz. elindeki kısıtlı rotasyonla gerçek anlamda zorlu bir ikinci yarıya gireceksin, ama taraftarımız sikimsonik türkiye kupası'nda alanya deplasmanında muhteşem bir futbol bekliyor, o yüzden falcao sakat sakat oynamalıydı, hatta luyindama falan sakat sakat oynasaydı keşke.

    edit: bu arada emin'i gömmezdik diyen taraftar gidip okan kocuk başlığına bakabilir. 24 yaşında kaleci için genç sayılabilecek yaşta olan yedek kalecimiz hani. sabırlı ya taraftarımız.

    edit2: şimdi bu entry kötü bi entry oldu ben de farkındayım, fakat aynı şeyleri anlatmaktan yoruldum.

    sol beksiz oynayan rakiple bi kadro kıyaslaması yapalım;

    -falcao mu muriqi mi? her türlü falcao daha iyi forvet di mi? falcao daha iyi de oynamıyor be abicim nabıcaz onu?
    -babel mi rodrigues mi? kariyer her türlü babel de...
    -soso mu deniz türüç mü?

    bu böyle uzar gider.

    şimdi ben senin ne istediğini merak ediyorum. babel soso belhanda falan oynatınca evlatçı, taylan'ı jimmy'yi niye aldık oluyor.

    taylan'ı jimmy'yi oynatınca kadro seçimi kötü oluyor.

    napsın? ne tam olarak istediğin.

    heh oyun. adamın bi oyun planı var zaten. senelerdir izlediğimiz bi oyun planı var ve bir tek emre akbaba'nın katılması dahi takımı nasıl değiştirdi hepimiz izlemedik mi? sen yok diyorsan sen göremiyor olabilir misin mesela? aslında yapmak istediği ile aldığı performans farklı olabilir mi? daha son lig maçından hemen sonra orta saha oyuncularımızın ceza sahasına koşularından bahsederken bu oyun planını gerçekleştiren emre akbaba'nın takımın yıldızı olmasını algılayamıyor musun mesela?

    oyuncu gönderince 6 ayda bir takım değiştiriyor diyorsunuz, göndermeyince evlatçı diyorsunuz, nasıl yapalım?

    belhanda gitmeyince fatih terim evlatçı olduğundan göndermemiş oluyor, ozan kabak gidince fatih terim gidişine onay verdiği için oluyor.

    tamam da çözümün ne abicim bi anlat bana. teknik adam değişse mi oynayacak tel tel dökülen soso mesela? belhanda gitmeyi mi kabul edecek bir şekilde, ya da çözüm mesela para kazanabileceğin ve senden milyonlarca euro kazanan bu iki adamı kadro dışı bırakmak mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın