resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3654
    bu sene galatasaray maçlarını izleyenler için kötü futbolcudur. eğer linnes'in oynadığı eski galatasaray maçlarını izlediyseniz şu an takımdaki en iyi sağ bektir.

    linnes'in belli başlı bir oyun tarzı var. hücumcu bir bek. ayağı çok temiz değil ama çizgiye indiğinde ya da rahat olduğunda çok tehlikeli paslar çıkarabilir. zaten en sevdiği şey hızı sayesinde sık sık çizgiye inmek. döndüğünden beri bunu yapamıyor. şimdi tek tek tarihlerine bakamayacağım, hatırlayan varsa mesaj atsın editleyim modlar silmeden ama iç sahadaki bir kayserispor maçında sol bekten gomis'e asist yapabilen bir oyuncu. yine bir iç sahadaki başakşehir maçında topla içe kat edip asist yapabiliyor. kesinlikle hücumu bizim lig için yeterli.

    savunma yönünde biraz kötü olduğu doğrudur. bir kere çalım yedi mi geri dönmesi zor olabiliyor. ancak yanından dümdüz koşan adamın da gerisinde kalmaz, her zaman yetişirdi. fizik olarak da omuzu koyardı. bunları da yapamıyor. zaten yanında luyindama veya denayer veya ozan var iken geçilse bile kademesine giriliyordu. o yüzden sırıtmıyordu.

    bu adam çizgiye koşma yeteneğini ya da ayakta kalma yeteneğini kaybetmiş olamaz de mi? yetenek bile değil la bunlar. belli işte yarım sezon top oynamamak hem fiziksel olarak, hem de mental olarak linnes'e yaramamış. zaten eşinin paylaşımlarından bile çok üzüldüğü ve yıkıldığı belliydi. 1, 2 aya anca toparlar. sanırsam bunu hoca da gördü ve o yüzden mariano'yu yollamadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın