resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 24051
    son ağzından çıkanlar şu şekilde;

    "ben bu konuda denizlispor maçından sonra fikirlerimi söyledim. bu konunun sadece teknik bir konu olmadığı, camiamızın, taraftarlarımızın, eski-yeni tüm yönetimlerin ortak konsensus içerisinde bunu değerlendirilmesi gerektiğini söyledim." (herkes aynı fikirde olursa benim oyum arda'nın alınması yönünde olur diyor)

    "bunun için geçen gün toplantı için davet edildim ve buraya geldim. başkan, abdurrahim bey ve yusuf bey vardı. oturduk ve ben daha evvel ne söylediysem aynı şeyleri tekrar ettim. burdaki benim adıma olan kararın, galatasaray'ın ocağından yetişmiş bir değerine sahip çıkmak, bir şans vermek ve ona bir kapı açmak gerektiği kararımı tekrar ilettim. onlar bu kararda olmadıklarını söylediler. bu bir fikir ayrılığı mıdır, evet fikir ayrılığıdır." (hala ısrar ettiği gibi bir durum yok, onların kararı o yönde, benimki bu yönde oldu, evet ayrı fikirler olduğuna göre bu bir fikir ayrılığıdır diyor)

    "çıkarken de burdan ben bu kararın iyi yönetilmesinden yana olduğumu özellikle üstüne basarak söyledim. ancak ben daha eve varmadan bir gazeteciye, akşam birkaç gazeteciye verilmiş. tabi bu galatasaray'a yakışan bir durum değil açıkçası. bakın arkadaşlar, ben her zaman yönetimle arasında sorun var dedirtmemek için çok çabalıyorum, fakat zaman zaman çaba harcadıkça da hayal kırıklığı yaşıyorum." (yönetimle aramdaki sıkıntı bu fikir ayrılığı değil, bu fikir ayrılığına sebep konunun 10 dakika geçmeden basında yer alması diyor)

    "açıkçası ben bu konuya olan yaklaşımımı hiç değiştirmedim, toplantıda aynı şeyi söyledim. sadece galatasaray'ı yöneten iradeye de saygı duydum ve çelişki çıkmasının önüne geçtim , söyleyeceklerim bu konuda bu kadar." (ben bu toplantıda onlar kararlarını söylediklerinde tamam dedim diyor)

    şimdi gelelim mustafa cengiz ne demiş kısmına:

    "yönetimden bir arkadaş geldi toplantı sonrası, sordu "hocamız gelmiş, nasıl oldu?" diye, ben de hiç problem yok, gayet iyi hiç sorun yok dedim." (yani diyor ki hocayla uzlaştık ayrıldık, buradan anlayabilirsiniz yukarıda hocanın arda konusuna tamam dediğini)

    ilk günden beri söylüyorum, sıkıntı arda değil. sıkıntı iletişim. şunu bi anlayalım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın