resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 24034
    19/20 sezonu devre arasında çıkan arda turan krizi mevzubahis olduğunda terim'den yana saf tutanlar sadece hocanın geçmişinden, başarılarından ve büyüklüğünden bahsedebiliyorlar.

    ancak bu klübün terim istedi diye değişmeyecek kırmızı çizgileri var. mesela futbolcu bazında arda turan ve emre belözoğlu. üstelik bu kırmızı çizgiyi taraftar çekmiş. arda turan el öpüp senin nezdinde muteber hale gelmiş olabilir, önemli değil. orda galatasaray ve kırmızı çizgileri hala duruyor. bu çizgileri ihlal kimsenin işine yaramaz. mesela egon dursun özbek gibi yüz karası bir başkana üstün gelebilirdi ve arda galatasaray'a dönebilirdi. ama egonun üstün gelemeyeceği milyonlarca galatasaray taraftarı var. o birliktelikten hayır gelmez.

    velhasıl mevzuda fatih terim'in büyüklüğünün önemi yoktur. zaten arda turan meselesinde terim'i destekleyenler de bu transferin gerekliliğine dair hocanın saçma sapan kaprisine başka bir açıklama getiremiyorlar.

    şükür ki başkanımız mustafa cengiz kaya gibi adam. terim o kayaya çarptı ama kaya durduğu yerden gram kıpırdamadı. 24 ocak 2020 basın toplantısında başkanla gurur duydum.

    neyse ki hoca bir tweet ile konuyu kapadı. şimdi yapması gereken ilk basın açıklamasında camiadan ve başkandan özür dilemektir. çünkü çok çirkinleşti. hali ve tavrı tam da demirören'i hakeder cinstendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın