aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5880
    --- alıntı ---

    galatasarayımızda son günlerde medya önünde yaşanan tatsızlıklar bizleri bir hayli üzdü, üzmektedir.

    her zaman kenetlenerek hedeflere omuz omuza koşan, düşmanlarla bu şekilde savaşan galatasaray camiasına, mevcut iç çekişme görüntüsü ne yazık ki yakışmıyor.

    bir tarafta geldiği günden beri idari ve mali sayısız zorluğu aşmış, uefa anlaşmasından florya tapusuna kadar birçok meseleyi camia içindeki liseci zihniyete rağmen dik durarak gerçekleştirmiş bir yönetim var.

    bir tarafta her şartta, her zorluğa rağmen galatasaray taraftarının kalbinde hiçbir zaman kaybetmeyeceği bir yeri tırnaklarıyla kazıyarak kazanan, başka hiçbir camiaya nasip olmayacak büyük başarıları, ilkleri ve enleri gururla tarihimize işleyen efsanemiz fatih terim var.

    sezona kötü başlasak da, sorunlar yaşasak da biz bizzat hocamız fatih terim'in uygulamalı öğretisinden biliyoruz ki kenetlendiğimiz zaman "8 de kapanır, 18 de"...

    gün kenetlenme, birlik olma ve galatasaray düşmanlarinin heveslerini kursaklarinda birakma günüdür!

    her aile içinde sorunlar yaşanabilir.

    beklentimiz ve arzumuz kol kırılır, yen içinde kalır düsturuyla sorunların aile içinde bir an önce halledilmesi ve camiayı bölecek keskin ifadelerden özellikle medya önünde kaçınılmasıdır!

    son olarak büyük galatasaray taraftarına açık çağrımızdır; biz galatasaraylılar birbirimizi kırmadan içinde bulunduğumuz durumdan hızlıca çıkarak zorlu hedeflere koşacak bütünleşmeyi yine biz sağlayacağız.

    #ultraslan

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın