resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23987
    futbolcu değiştirme konusunda zamanlama yapamayan hocam, yönetime arda turan üzerinden laf çakma konusunda hiç vakit kaybetmiyor. hocam şimdi mutlu muyuz?

    senin için başkan ol diyorlar ama o da öyle kolay değil. o krizi yönetmek, mali planlar yapmak, ffp engeline takılmadan transfer yapmak, ekonomik açıdan feraha erdirmek öyle kolay değil.

    mustafa cengiz başkanımla da anlayamayacaksın da kiminle anlaşacaksın hocam. sosyal medya da bir grup sorgulamadan yanında yer alıp yönetime sallıyor. memnun musun hocam? asıl olan galatasaray değil miydi? şimdi senin bu davranışından dolayı iyi niyetle çalışan, en zor zamanda takımı kara geçiren, diğer takımların limite takılıp transfer yapamadığı, hatta getirdiği oyuncuya lisans bile çıkaramazken bir sezonda senin için iki kere takım kuran yönetimi bu duruma düşürmek seni ayrı, yönetimi ayrı, takımı ayrı etkilemedi mi?

    hocam biz 10 puan öndeyiz de bizim mi haberimiz yok, biz iyi top oynuyoruz da bizim mi haberimiz yok, düzeltilmesi gereken bir oyunumuz yok mu bizim, asıl ilgilenmen gereken oyunumuz değil mi? elinde o kadar oyuncu varken arda sevdan yüzünden elindekilere ayıp olmuyor mu? galatasaray’ımızın her bir kısmını ayrı ayrı etkiliyor bu yaptığın üstelik tek bir puan kaybına bile tahammülümüz yokken.

    hocam biz galatasaray üzerinden para kazananlar değil aksine siz orada gereğini yapın diye üzerine para veren sevdalılarız lütfen bizleri üzme ve artık sadece yapman gerekene odaklan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın